Reprenc el blog

Estimada lectora, estimat lector:

Reprenc el blog “Notes d’opinió” sobre educació, tecnologia i societat, després d’un any de tenir-lo abandonat. Ha estat així per una combinació d’ajustament mental a la jubilació laboral i noves prioritats, per peresa i manca d’idees, influència de circumstàncies familiars i, també, en gran part, pel profund neguit per la situació política. Quina llàstima que la saviesa de l’antiga constitució helvètica (el que ens uneix és el respecte a les diferències) no pugui ser el principi vertebrador de la política en aquesta part del món. El respecte com a eix de la democràcia.

He dubtat entre continuar escrivint o deixar-ho definitivament. Tanmateix, fa poc, arran d’una activitat en què participo, vaig recordar que els anys 80 del segle passat vaig conèixer un professor libanès. Aquest senyor, amb el seu país en plena guerra, es dedicava a la “informàtica educativa”.  Preguntat com era possible dedicar-se a la promoció de la informàtica escolar enmig d’un gravíssim i multipolar conflicte armat, va respondre: no van els nens a l’escola si poden? no miren els mestres de fer classe cada dia? no ha arribat el moment d’introduir la informàtica en l’ensenyament? La guerra, és motiu suficient per deixar de dedicar-me al que crec que haig de fer?

Doncs això. Continuaré escrivint el blog “Notes d’opinió” i miraré de fer-ho regularment, al menys una temporada més.

Moltes gràcies a totes les persones que em llegeixen i molt especialment a les que s’han interessat per continuar rebent els meus escrits. També elles han influït en la decisió.

Els meus millors desitjos per aquest 2018 que acabem de començar.

Ferran Ruiz Tarragó

 

 

9 pensaments sobre “Reprenc el blog

 1. Ferran,

  Celebro que tornis a escriure. No seré l’únic que ho agrairà.

  Per cert, m’ha agradat l’expressió aquesta de “ajustament mental”.

  Una abraçada

  Emili Pons

  A 07.01.2018 07:36 PM, NOTES D’OPINIÓ escrigué:

  > @frtarrago posted: “Estimada lectora, estimat lector: Reprenc el blog “Notes d’opinió” sobre educació, tecnologia i societat, després d’un any de tenir-lo abandonat. Ha estat així per una combinació d’ajustament mental a la jubilació laboral i noves prioritats, per peresa i” > >

 2. Ferran,
  Moltes gràcies per la decisió que has pres. Necessitem professionals seniors que contribueixin a la millora de l’educació dels nens i nenes, un objectiu vàlid siguin quines siguin les circumstàncies, tal com et va dir el professor libanès.
  Que tinguem sort!

 3. Quina bona notícia en aquests moments difícils!
  Gràcies pe tornar, esperem les teves propostes amb la il.lusió de sempre!

 4. Benvolgut Ferran,
  És una excel·lent notícia per començar l’any!
  Gràcies per regalar-nos els teus pensaments.
  Molt bon any i per molts anys de “Notes d’opinió”!
  Esther Renart

 5. Que bé! Gràcies Ferran per reemprendre les notes d’opinió. És un bon regal poder comptar amb les teves reflexions
  Carme Arnau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s